Hall of Fame

Vuoden Musta Kääpiösnautseri Narttu 2005

Afrodite
Armi aloitti näyttelyuransa 14 kk ikäisenä lupaavasti ollen rotumme kasvattajatuomari Marianne Holmin kehässä VSP kera ensimmäisen SERTin. Kun vuosi päättyi, oli Armilla kotimaan kahdeksasta näyttelystä 4 x ROP, 3 x VSP, 7 x SERT ja 3 x CACIB. Liettuassa Armi teki hattutempun ollen kahden päivän aikana kolme kertaa BIS. Ensin BALTV-näyttelyssä lauantain BIS-Juniori, seuraavana päivänä erikoisnäyttelyn BIS-juniori ja vielä sunnuntaina BALTV koko näyttelyn BIS-Juniori. Vuoden viimeiset näyttelyt olivat Vuoden Voittaja ja Pohjoismaiden Voittaja peräkkäisinä päivinä Messukeskuksessa. Molemmissa Armi oli paras narttu ja PMV-näyttelyssä myös ROP.

Vuoden Musta Kääpiösnautseri Narttu 2006

Afrodite
Vuosi 2006 aloitettiin tammikuussa Turussa tuplanäyttelyillä joista ensimmäisenä SKSK:n historian ensimmäinen oma erikoisnäyttely. Armi oli erikoisnäyttelyn ROP ja BIS 2 sekä seuraavana päivänä KV-näyttelyn ROP. Armi valioitui heinäkuussa  erikoistuomari Bo Skalinin kehässä Karjaalla saadessaan 10. SERTinsä. Vuoden aikana Armi oli 8 x ROP, sai 6 CACIBia, oli Mäntsälän KR-näyttelyn RYP 1 & BIS 2 sekä Hämeenlinnan KV-näyttelyssä RYP 4.

Vuoden Musta Kääpiösnautseri Narttu 2007

Afrodite
Kolmas kerta toden sanoo, ja vieläpä peräkkäisinä vuosina! Vuonna 2007 Armi kävi kotimaan kehissä 6 kertaa ollen 4 x ROP ja 2 x VSP. Näistä ehdottomasti tärkein oli pääerikoisnäyttelyn ROP Klaukkalassa kesäkuussa. Armi jäi pentulomalle heinäkuussa mutta siitä huolimatta pisteet riittivät reiluun voittoon Vuoden Kääpiösnautseri kisassa.

Vuoden Musta Kääpiösnautseri Uros & Narttu 2008

Stablemaster’s Full Time Fun
Stablemaster’s Flower Power
Vuonna 2008 saimme Vuoden Kääpiösnautserikisassa täysosuman, kun  äitinsä tassunjäljissä kulkien sisarukset Morris & Tilda toivat kotiin molemmat pystit. Täysosumaa täydensi Armin toinen sija nartuissa.

Morriksen ensimmäinen vuosi kehissä sujui upeasti. Kotimaan neljästä näyttelystä 3 x ROP, joista ensimmäisessä näyttelyssä Kuopion KV:ssa elokuussa myös RYP 4. SKSK:n erikoisnäyttelyssä Tampereella Morris oli BIS 1. Morris päätti kauden Viron puolella Lagedissa KR-näyttelyssä upealla tuloksella ROP, RYP 1 & BIS 1.

Siskonsa Tilda kiersi kehiä kotimaassa ahkerammin voittaen joka kerta junioriluokan. Vuoden lopussa voitiin todeta, että Tildalle oli kertynyt 7 x SERT joista yksi pääerikoisnäyttelystä. Tilda oli kotimaassa 5 x VSP, Virossa ja Latviassa molemmissa kerran ROP ja jälkimmäisessä myös RYP 4. Tildan vuosi huipentui Voittaja näyttelyyn josta tulikin kotiin tuomisina VSP ja molemmat tittelit.

Vuoden Musta Kääpiösnautseri Uros 2009

Stablemaster’s Full Time Fun
Morriksen näyttelyvuosi 2009 alkoi Tampereen KV-näyttelyn tuloksella ROP & RYP 1. Vuoden aikana Morris oli kotimaassa KV-näyttelyssä ROP viisi kertaa ja jokaisella kerralla se sijoittui myös ryhmässä. Tampereen ryhmävoiton jälkeen Kv-näyttelyiden ryhmäsijoituksia tuli Lappeenrannassa RYP 2, Iisalmessa RYP 2, Tervakoskella RYP 3 sekä Seinäjoella RYP 3. Virossa Tallinnan KR-näyttelyssä Morris oli edellisen vuoden tapaan ROP, RYP 1 & BIS 1.

Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa