17.06.11 klo 16.18
Pääerikoisnäyttely 2011

Aloitimme kesän kisakauden Porvoon pääerikoisnäyttelystä 11.6.2011.  Näyttely oli kauden tärkein myös sen vuoksi että sillä siellä debytoi ensimmäiset Big Paw's kääpiösnautserit virallisissa luokissa.

Ensimmäisenä pääsi kehään Big Paw´s Daredevil After Dark loistavalla tuloksella JUN ERI 1, SA, PU 4, VARA-SERT, VSP-JUNIORI! Upeaa, mahtavaa!! Quijo oli ainoa junnu uros joka sai ERIn ja SAn :)

Big Paw's Daredevil After Dark "Quijo" om. Katja ja Vesa Karjalainen

(CH Gran Caribe Waradmiral - CH Stablemaster's Floer Power)

"Quijo"

 

Narttujen junnuluokassa oli 8 koiraa joista vain kolme tuomarimme Kirsi Kentala palkitsi ERIllä. Suureksi riemuksemme sijat yksi ja kaksi tulivat koirillemme. Ykkösenä Big Paw's Diva for Nouzer "Diva"  ja toisena junnuissa Big Paw's Copyright "Vappu" joille molemmille SA (luokan ainoat). Paras narttuluokkaan lähtiessä Ghita totesi leikillään, että pidetään tämä järjestys loppuun asti ;))  Ihan pieleen ei Ghitan veikkaukset menneet sillä paras narttu kehästä käteltiin ulos monta muuta vaan ei meidän junnulikkoja. Ykköspesää näytettiin Divalle ja väliin kiilasi vain yksi koira Vapun olessa pn 3!! Mikä mielettömän huikea aloitus kasvateillemme!  Narttujemme tulosrivit olivat siis Diva: JUN ERI 1, SA, PN 1, SERT, VSP, ROP-JUNIORI ja Vappu: JUN ERI 2, SA, PN 3, VARA-SERT .

Big Paw's Diva for Nouzer "Diva" Om. Leena Nousiainen, haltija Ilpo Mattsson

 (CH Gran Caribe Waradmiral-CH Stablemaster's Flower Power)

Diva

Big Paw's Copyright  "Vappu" om. Eija Nurmela & John Nieminen, haltija Pauliina Lehtinen

( CH Stablemaster's Full Time Fun- CH Dominica Androis)

Ja vielä kuin pisteeksi iin päälle Diva sijoittui BIS Juniori kisassa sijalle 4 !!

KIITOS tuomareille Kirsi Kentala ja Harry Tast! Kiitos Eeva, Katja, Vesa, Leena, Ilpo, Pauliina, Sepi, Ghita, Anu, Mira, Raija  & Jarmo sekä kaikki muut kehän laidalla kannustaneet ja onnitelleet. Teitte päivästämme unohtumattoman. Kiitos!

 

VSP-Juniori Big Paw's Daredevil After Dark

ROP-Juniori, BIS 4 JUNIORI Big Paw's Diva for Nouzer