Blogi

16.01.11 klo 10.22
Näyttelyviikonloppu

Tyyne, Big Paw's Dark Temptation aloitti BP pentujen näyttelyuran upeasti eilen Lohjalla Royal Canin Puppy Cupissa. Vaikka mustia pentuja oli ilmoitettu vain kaksi se ei vähentänyt iloamme kun Päivi Eerola valitsi Tyynen ROP pennuksi. Päivän parasta antia oli kuitenkin asenne millä Tyyne oli liikkeellä; kaikki oli kiinnostavaa ja ihanaa ja häntä heilui koko ajan. Eipä haitannut valtava tungos eikä kaikuva halli. Itse asiassa kun kädelliset istuivat kahvilla päätti Tyyne lähteä tutkimaan paikkoja ihan itsekseen avaamalla kevythäkin vetoketjun...  Kuulimme kyllä kuulutuksen vaan emme sisältöä ja kun Laura palasi häkille se olikin tyhjä!  Tyynen henkilöllisyys oli todettu mikrosirusta ja tällä kertaa myös kuulutuksen sisältö kuultiin : ) Tyyne katseli maailman menoa tyynen viileästi Showlinkin työntekijän kainalossa kun Laura nouti karkulaisen. Eipä ollut tästäkään moksiskaan, ihana penikka! Päivän päätteeksi karvat suoraksi ja isoon kehään jossa Matti Luoso ojensi meille vihreän ruusukkeen RYP 4 sijoituksen merkiksi! Huikean hieno ja ikimuistettava päivä! Kiitos Laura!

Kuvassa Tyyne, Big Paw's Dark Temptation 6,5 kk ( Gran Caribe War Admiral - Stablemaster's Flower Power ) om. kasvattaja & Laura Saari

 

Viikonlopun menestys ei suinkaan loppunut tähän vaan tänään tuli viestiä Lahden näyttelystä jossa osaomistamamme Smörre, Barba Nigra Magic Touch of Cortado oli ainoa SA:n saanut musta ja siten ROP kera ensimmäisen SERTin! Kiitos Ninni ! Kiitos Veera!

Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa