Pennut


Freddien ja Wandan pennut syntyneet 8.9.

5 urosta ja 2 narttua

 

Isä Freddie, Dreamkiss Hero Of Our Time on Ruotsissa asuva, Venäjällä syntynyt 6-vuotias oikean kokoinen uros. Freddiellä on edelleen erinomaisen värinen musta turkki. Sen jälkeläiset ovat erinomaisesti näyttelyissä menestyneitä, oikeanlaisia kääpiösnautsereita niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin. Freddie on kansainvälinen ja usean muun maan valio.

Emänä pennuilla on Wanda, Big Paw's Just Like A Candy , joka nimensä mukaisesti on kroatian tuontimme Candyn, Mirta's Haus Kalevala Design tytär. Wandan isä on ikinuori veteraani Morris, Stablemaster's Full Time Fun. Wandalla on juuri oikeanlainen karva; karkea ja musta sekä helposti kierrätettävä. Wandakin on kerännyt kehistä kunniaa ollen mm kolme kertaa peräkkäin pääerikoisnäyttelymme paras narttu sekä kaksi kertaa peräkkäin Suomen kääpiösnautserikerhon vuoden musta narttu.

Pennuille on kasvamassa erinomaiset, rodunomaiset turkit. Pennut aukaisivat silmänsä ja nousivat jaloilleen poikkeuksellisen aikaisin ja onkin mielenkiintoista seurata mitä niistä kasvaa :)

 

Yksi narttu etsii yhteistyökykyistä sijoitusperhettä Uudeltamaalta.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

eija@bigpaws.fi

0400 230 544

 
 


  

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä 0400-230 544 / Eija

 

 

 

 

Luovutusiässä noin 8-9 viikon ikäisinä Big Paw's pennut ovat

  • rekisteröity Suomen kennelliittoon
  • tunnistusmerkitty mikrosirulla
  • eläinlääkärin tarkastamia
  • turkit siistitty
Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa