Blogi

27.02.11 klo 03.26
Kajaani-Turku-Tallinna-Lohja

Kaiken lumen keskeltä ollaan päästy lähtemään muutamaan näyttelyynkin talven aikana. Aloitimme vuoden erinomaisen mukavalla viikonlopulla Kajaanissa loppiaisviikonloppuna. Lensin Kajaaniin Candyn kanssa ja viikonlopun ehdottomasti parasta antia oli viettää mukavaa aikaa Miran ja JP:n ja heidän laumansa kanssa. Laumaan kuuluu Miinan pennuista Alma, Big Paw's Cover Girl . Olipa mukavaa nähdä että Almiinasta on kasvamassa oikein mukavan näköinen neitokainen :) Tämä tyttö nähdäänkin kehissä ensi kesänä... Näytttelyssäkin pyörähdettiin ihan mukavin tuloksin eli Candy oli PN 2 kera VaraCacibin. Miran Wilma eli Backout's Quincy oli ROP-veteraani ja PN4.

Seuraavaksi oli vuorossa Tynnen pentunäyttely Lohjalla 16.1. ja siitä olettekin jo voineet lukea uutisista ja blogista ;)

 Candy, Mirta's Haus Kalevala Design  jatkoi loistavaa menestystään Turun KV-näyttelyssä 23.1. Koiria italialaisen tuomarin Manolo Poggesi Arnetolin kehään oli ilmoitettu 20 joista narttuja 13. Uroksissa voiton vei messarin HeW näyttelyn tapaan upea junnu Panomaks Ultra Star Venäjältä. Nartuissa kisa oli tiukka mutta iloksemme tuomari osoitti ykköspesää Candylle :) hienon venäläisnartun Fairy Tail Genstat jäädessä tällä kertaa toiseksi. Kiitos Anu, Cäccäräinen oli taas upeassa kunnossa <3

Iloinen handleri  ja Candy narttujen ykköspesällä Turku KV:ssa

 

ROP Panomaks Ultra Star ja VSP Mirta's Haus Kalevala Design Turku KV 23.1.2011 sekä kädellisten edustavat ilmeet :)

Seuraavaksi suunnistimme perinteisesti Tallinnan KV-näytttelyyn. Vanhojen kehäkettujen Tildan, Stablemaster's Flower Power ja Candyn lisäksi matkaan lähti debyyttinäyttelyynsä Pomo Tildanpoika eli virallisemmin Big Paw's Duke of Power. Ghitan kanssa ensiesiintyminen sujui todella ammattimaisen rautaisella otteella! Pomo oli upeassa kunnossa ja upeassa trimmissä ja tuloksena loistavin arvosteluin ROP-pentu . Mitäpä muuta voi kasvattaja enää toivoa? Kiitos Ghita, olet aarre ;) Nartuissa pisimmän korren veti tällä kertaa jo Turussa ja messarissa nähty venäläiskoira Fairy Tail Genstat. PN 2 kera VaraCacibin oli upeassa kunnossa oleva Tilda ja Candyn oli tällä kertaa tyytyminen tulokseen ERI2. Mukava reissu loistavassa seurassa! Kiitos Anu ja Ghita!

ROP-pentu Big Paw's Duke of Power & Ghita Ahlbom Tallinna KV 11.2.2011. 

Saimme ilon ihailla Ghitan ja Pomon yhteistyötä vielä Lohjan Puppy Cupissa 20.2.. Tuomarina toimi kasvattajatuomari Hilkka Salohalla ja päivän upea tulos oli ROP-pentu! Upeaa työtä Ghita, kiitos!

Jännittävistä näyttelyhetkistä siirrymmekin nyt jännittämään Roxien pentujen syntymää. Maha on jo aika muhkea ja aikaa laskettuun h-hetkeen on vielä reilu kaksi viikkoa. Nyt toivomme että kaikki sujuisi hyvin ja saisimme maailmaan terveitä ja ihania puteja :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa