Blogi

06.04.10 klo 13.05
Lappeenrantaa ja odotusta

Kuten jo sivujemme vakilukijat :) ovat uutisista huomanneet tuli käytyä Lappeenrannassa. Kääpiöitä oli ilmoitettu kehään kaikissa väreissä valitettavan vähän. Liekö syynä tuomari Gunnel Holmin tapa käyttää lähes kaikkia värejä jakaessaan laatuarvosteluja vai se että näyttely oli tänä vuonna "vain" kaikkien rotujen näyttely, eikä jaossa ollut CACIBeja. Niin tai näin päivän parhaat palkittiin jokaisessa värissä, kuka erillä kuka jollain muulla.

Morris oli koko päivän todella iloisella tuulella ja se näkyi koko sen olemuksesta. Vauhtia Morriksella riitti isossa kehässä kun 2-ryhmän kaksi parasta saivat juosta vielä kerran ison kehän ympäri; tanskandoggi edellä ja Morris hyvin kintereillä pysyen:).  Kun tuomari  kierroksen päätteeksi ojensi meille punaista ruusuketta ei tunnetta voi sanoin kuvailla. Eikä siinä vielä kaikki. Voiko päivä paremmin päättyä kuin ensimmäiseen Suomesta saatuun kr-näyttelyn BIS-sijoitukseen?

Pahoittelen kahden viimeisimmän uutisen kuvien laatua. Valitettavasti nämä näyttelyt ovat olleet pimeissä halleissa, eikä käytössämme ole ollut kunnon kameraa. On todella sääli julkaista huonolaatuisia kuvia, mutta toinen vaihtoehto on, ettei ole kuvia lainkaan. Eli valitsimme pienemmän pahan. Joka tapauksessa nyt on edessä kunnon kameran hankinta. Kameran tulee olla sellainen, että hyviä kuvia saa myös sisänäyttelyissä. Myös liikekuvat kiinnostaa, eli jonkin sortin järjestelmäkameraan aiotaan nyt satsata. Jos jollakulla on antaa hyviä vinkkejä niin kaikki otetaan kiitollisuudella vastaan :) .

Ehkäpä suurin syy kameran hankintaan on lähestyvä kevään huippuhetki; Miinan ja Morriksen pentujen syntymä.  Niistä söpöläisistä on vaan ihan pakko saada hienoja kuvia :)

 

 

 

Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa