Uutiset

18.01.10

Tilda CACIB & ROP Saksassa Nürnbergissä 17.1.2010

Matkailu avartaa joten päätimme lähteä Anun kanssa käymään rodun kotimaahan Saksaan. Toiveena oli ildan ensimmäinen ulkomaan CACIB ja mukava lomareissu. Meitä  jännitti etukäteen Tildan lento ja vaihdon onnistumien kun Tilda matkusti ruumassa. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja Nürnbergissä boxista tuli ulos iloinen Tilda joka  ravisti karvat suoraksi ja oli kuin kotonaan :)

Lauantaina oli erikoisnäyttely ja opiskelimme samalla paikallista näyttelykulttuuria. Etukäteen ei tiedä monelta koira arvostellaan ja numerolapun saa aamulla kehästä. Kaikkien on siis tultava paikalle ennen kehän alkua ja oltava siihen asti kun viimeinenkin koira on käynyt kehässä. Arvostelutkin saa vasta sitten kun kehä on loppu. Jokainen V-arvosanalla luokkansa voittanut koira saa sertin tai itseasiassa useamman sertin ja Tildan arvostelulapussa olikin päivän päättyessä valioluokan voiton lisäksi VDH CAC, ISPU CAC ja KSA CAC. Mitään muuta ei sitten voikaan kertoa kun Saksassa ei ole pu tai pn kehää lainkaan, valitaan ainoastaan ROP. Voittaja oli paikallinen narttu josta eräs toimitsijoista totesi että sillä on ”very good poly-color”. Heh, tällehän me sitten naurettiin koko loppureissu .

Iltalenkillä eksyttiin paikalliseen ostoskeskukseen jossa olisi voinut viettää aikaa pidempääkin. Varsinainen löytö oli Bonita -niminen vaatekauppa jossa taisimme olla päivän parhaita asiakkaita sillä saimme kuohuviinipullon kaupan päälle….

Sunnuntaina olikin vuorossa se tärkeämpi eli KV-näyttely. Tuomarina toimi Suomessakin nähty Dick Baars Hollannista. Koiria oli ilmoitettu kehään 16 ja mukana oli saksalaisten lisäksi koiria Tsekeistä ja Espanjasta. Tällä kertaa Tilda veti pisimmän korren ja sai  CACIBin ja oli myös ROP. Hetki oli upea ja tuuletukset sen mukaiset! Kun vielä ryhmässä Tilda pääsi jatkoon 7 parhaan joukkoon, päivä oli lähes täydellinen.  Huippu reissu, kaikin puolin. Kiitos Anu hyvästä matkaseurasta!
-Admin
|
Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa