Uutiset

24.01.10

Roxie RYP 2 & BIS 1 Turussa!

Turku KV 23.1 & Käpiösnautsereiden erikoisnäyttely 24.1.

Viikko Saksan matkan jälkeen olimme Anun kanssa taas reissun päällä; tällä kertaa suuntasimme Turkuun jossa odotti tuplanäyttely viikonloppu. Mukaan otimme kaksi narttua eli Tildan, Stablemaster's Flower Power ja Roxien, Rozarka Rezlark  ja lähdimme matkaan hyvillä mielin ilman paineita Saksan menestys vielä hienona mielessämme.

Lauantaina kehä alkoi heti aamulla ja uroksissa kävin kehässä Armin pojan Snadin, Stablemaster's Frankie Boy, kanssa. Tuomarimme Espen Engh Norjasta käytti arvostelussa koko väriskaalaa ja olimme tyytyväisiä Snadin avoimen luokan voittoon ERIllä. Pientä jännitystä alkoi olla ilmassa kun narttujen (yhteensä 17!) luokat alkoi. Osallistujajoukko oli nimekäs ja mukana koiria myös naapurimaistamme Venäjältä ja Ruotsista. Roxie voitti nuortenluokan ja kovan kuuden nartun valioluokan korjasi edukseen Tilda! PN-luokkaan saimme avuksi Ninnin, joka luotsasikin Tildan upeasti narttujen toiseksi. Ykköspaikan otti meidän Roxie kera SERTin ja CACIBin sekä oli myös ROP! Päivän kruunasi kun Roxie häikäisi myös ryhmätuomarin olemalla RYP 2 heti voittoisan englannin bulldogin jälkeen. Huikean hienoa!

Sunnuntaina saimme nauttia harvinaista herkkua kun erkkarin kehä meidän osalta alkoi vasta 13.30. Kerrankin rauhallinen näyttelyaamu ilman kiirettä... aaah. Osallistujat olivat suurin piirtein samat kuin lauantaina ja aloitin taas päivän Snadin kanssa avoimessa luokassa. Frank Kane löysi joukosta vain yhden Snadia paremman eli näyttävän näköisen Gloris Ullis Palladiyn. PU2 oli kuitenkin hieno tulos erkkarista, onnea Anne ja Pena. Narttujen kisa oli jännittävä, Roxie voitti nuorten luokan ja valioluokassa Tilda otti jälleen ykkös paikan. PN-luokkaan saimme taas apuja Ninniltä ja lopputulos oli sama kuin lauantaina; uskomatonta että narttumme ottivat taas sijat 1  & 2! ROP-kehässä Roxie sai vastaansa tämän komean venäläisuroksen joka sai tällä kertaa kuitenkin tyytyä vihreä-valkoiseen väriin Roxien ollessa taas ROP! Päivän ja koko viikonlopun huikean menestyksen kruunasi kun Roxie oli lopulta koko erikoisnäyttelyn BIS 1!

Kiitos Anu, kiitos Ninni, kiitos tuomarit!

Roxie ROP Turku 2010

Kuvat Jimmu

-Admin
|
Copyright Big Paw's. All rights reserved. Web design 506 ikkunaa